Massage som fungerar riktigt bra

Nu är det juni och halva året har gått. Jag gav mig själv ett nyårslöfte om att börja träna på gym. När det gäller mig brukar oftast saker ta rätt så lång tid, det är därför det tog ett halvår att infria det här löftet. Nu har jag varit iväg och tränat några gånger och jag har fått ordentligt med träningsvärk. En tjej på gymmet tyckte att jag skulle gå till ett företag som ger massage här i Södertälje. Jag är glad över att jag gick till One Strandgatan Ett som det här företaget heter, för denna massage fungerar verkligen superbra. 

 

Dumt nog startade jag med alldeles för tunga vikter. Jag tyckte det kändes löjligt att lyfta hantlar som bara väger något kilo, så jag tog i ordentligt och i överkant, vilket som sagt straffade sig på momangen. Det var verkligen jätteskönt att gå till One Strandgatan Ett. Det här företaget ville jag gärna skriva lite om här på bloggen för det finns säkert många människor som skulle må bra av att få massage i Södertälje, oavsett vilket syfte det är med massagen. Jag är särskilt imponerad av att hon som äger och driver det här företaget, Sofie Bjurström, är så duktig i att ge behandlingar i massage. Sofie Bjurström erbjuder det mesta som har med massage att göra. Hon är licensierad massör och det innebär att alla som får hjälp av henne alltid kan lita på att hon gör ett professionellt och ett väl genomfört jobb. Hon kan hjälpa till med alla typer av skador som massage kan användas för att behandla. One Strandgatan Ett har funnits i ett år. Det är enkelt att boka en tid. Det gör man enklast genom att gå in på hemsidan och därifrån boka en tid direkt.